Oltean o contrazice pe Udrea: Ministerul Fondurilor Europene, înfiinţat în două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat că ministerul care va gestiona fondurile europene va fi înfiinţat în cel mult două săptămâni, contrazicând-o pe Elena Udrea, care declarase anterior că noua structură va fi creată în octombrie şi va fi condusă, cel mai probabil, de Leonard Orban.

"Avem un proiect politic de maximă importanţă, înfiinţarea unui minister care să gestioneze resursele europene. Probabil în maximum două săptămâni acest minister va fi înfiinţat. El este, în ultimă instanţă, solicitat şi de Uniunea Europeană pentru a avea un corespondent direct, cu responsabilităţi precise, având în vedere că absorbţia fondurilor europene nu cunoaşte un ritm atât de accentuat cum am dori şi noi, dar şi cei din UE", a declarat Ioan Oltean, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, citat de Mediafax. El nu a spus cine va conduce acest minister.

Ministrul Elena Udrea a declarat, tot astăzi, la Craiova, că Ministerul Fondurilor Europene va fi înfiinţat în luna octombrie, iar cel mai probabil va fi condus de Leonard Orban.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite