Oltean: “Reîntregirea salariilor în luna alegerilor este o coincidenţă cerească”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Oltean
Ioan Oltean

Secretarul general al PDL Ioan Oltean a declarat, astăzi, că reîntregirea salariilor bugetarilor începând cu luna iunie, când sunt programate alegeri locale, este "o simplă coincidenţă cerească".

"Acesta e ghinionul nu ştiu al cui şi norocul celor ale căror salarii trebuie să le reîntregească. O simplă coincidenţă cerească. Vreau să vă reamintesc că PDL, actuala putere, a spus că, îndată ce se vor identifica aceste posibilităţi, fie că va fi aprilie, mai, iunie, iulie sau august se va realiza acest demers politic. Aşa s-a nimerit să fie luna iunie. Dacă era de 1 aprilie era mai bine?", a spus Ioan Oltean.

Acesta a declarat că nu se aştepta la o reacţie atât de dură a Opoziţiei faţă de o necesitate, pe care până acum o solicitau şi o susţineau.

"Este o greutate pe care o ducem, cei de la putere, în spate, de doi ani şi pe care sperăm, în această primăvară, în această vară, să o dăm jos şi să putem să reîntregim salariile bugetarilor. Realizarea acestui angajament va fi determinată de crearea condiţiilor economice care să permită realizarea ei, şi nu ca o măsură cu caracter electoral aşa cum încearcă, în mod absolut nejustificat, întreaga opoziţie să o vadă", a declarat Oltean.

După reducerea salariilor cu 25% în iulie 2010, bugetarii au primit anul trecut o majorare salarială cu 15%, iar pentru refacerea completă a veniturilor iniţiale ar urma să mai beneficieze de o creştere cu circa 16%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite