Oana Mizil cochetează cu UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Oana Niculescu Mizil şi-a anunţat, astăzi, în plenul Camerei, demisia din grupul PSD, precizând că poartă discuţii cu toate partidele în afară de PSD şi PNL.

"Am văzut că au apărut mai multe informaţii. Eu hotărârea am anunţat-o de a-mi da demisia din grupul parlamentar PSD, şi azi, de altfel, mi-am anunţat şi demsia în plen. În momentul acesta, am primit oferte de la toate partidele, dar decizia o voi anunţa în scurt timp, în cazul în care mă voi îndrepta către un partid sau altul", a declarat Mizil.

Deputatul Oana Mizil a precizat că este în tratative cu mai multe formaţiuni politice în afara celor din USL.

"În momentul acesta port duscuţii cu toate celelalte partide în afara celor două din USL. Nu sunt hotărâtă să mă îndrept către niciun alt partid, nici PPDD, nici UNPR, dar port discuţii cu toate aceste partide", a spus Oana Mizil.

Deputatul a ţinut să-i mulţumească preşedintelui UNPR, Marian Sârbu, pentru oferta făcută.

"Marian Sârbu este de stânga, un politician foarte bun şi îi mulţumesc pentru vorbele frumoase şi încredere. În câteva zile iau o decizie", a precizat Mizil.

Preşedintele UNPR Marian Sârbu a declarat, luni, că UNPR ar primi-o "cu entuziasm" în partid pe Oana Niculescu Mizil, proaspăt demisionară din PSD, dacă aceasta ar dori să se înscrie în această formaţiune politică.

"Oana Mizil este o activistă politică de stânga care a făcut performanţă. Nu ar fi rău pentru noi dacă ar veni, am primi-o cu entuziasm", a spus Sârbu.

Oana Mizil a mai adăugat că este exclus să candideze la Primăria Sectorul 5, iar Marian Vanghelie la Primăria Generală.

"Mă voi îndrepta către Călăraşi, voi lua decizia dacă voi candida acolo la Consiliul Judeţean", a conchis Mizil.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite