Oamenii lui Blaga, strânşi cu uşa de susţinătorii lui Boc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea organizaţiei PDL Sector 1 a votat astăzi înlocuirea lui Bogdan Cantaragiu din funcţia de preşedinte al filialei, după ce acesta şi-a declarat susţinerea pentru Vasile Blaga la preşedinţia partidului, potrivit unor surse.

Decizia a venit la câteva zile după şedinţa „mobilizatoare", convocată de şefa PDL Bucureşti Elena Udrea, nemulţumită că cinci din sectoare votaseră deja cu adversarul său, Blaga. Singura care îşi arătase susţinerea pentru Boc fusese Anca Boagiu, preşedintele PDL sector 2.

În şedinţa de astăzi, conducerea PDL sector 1 a decis înlăturarea lui Cantaragiu de la şefia organizaţiei, invocând faptul că există un dosar penal pe numele său. „Nu era nicio noutate, Cantaragiu este în aceeaşi situaţie cu Gheorghe Falcă, spre exemplu", a comentat unul dintre participanţii la şedinţa democrat-liberalilor bucureşteni. Potrivit acestuia, în locul lui Cantaragiu va fi numit ministrul de Externe Teodor Baconschi, cel care scrie moţiunea cu care Emil Boc va candida la şefia PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite