Nuntă VIP în PSD: Iliescu, Ponta şi Antonescu sunt aşteptaţi la cununia Corinei Creţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Creţu si Adrian Năstase
Corina Creţu si Adrian Năstase

Corina Creţu, europarlamentar şi vicepreşedinte al PSD, se mărită astăzi cu omul de afaceri Ovidiu Rogoz. La nuntă sunt aşteptate nume grele din USL, în frunte cu premierul Victor Ponta şi Crin Antonescu. Liderii USL vor merge alături de soţiile lor, colege cu europarlamentatul PSD în Cabinetul de la Bruxelles.

Corina Creţu şi Ovidiu Rogoz vor spune "Da", în faţa ofiţerului sării civile, sâmbătă, la Casa Cununiilor din Sectorul 1, iar cununia religioasă va avea loc la biserica Sfântul Spiridon Vechi, preotul acestui lăcaş de cult fiind şi naş de cununie, alături de alte două familii.

Petrecerea va avea loc la restaurantul hotelului Rin, deţinut de colegul său de partid, vicepreşedinte al PSD şi primar al Sectorului 3, Robert Negoiţă.

La petrecerea de nuntă sunt aşteptaţi Crin Antonescu alături de soţia sa, Adina Vălean, Victor Ponta alături de soţia sa, Daciana Sârbu, dar şi preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Lista politicicienilor care se vor prezenta la nuntă va fi completată de colegii din PSD ai Corinei Creţu din Parlamentul European, dar şi de cei de la Bucureşti. Printre invitaţi se va afla şi Robert Negoiţă,  primarul Sectorului 3, cel care va pune la dispoziţie şi locaţia de petrecere, hotelul Rin, din Capitală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite