Norica, pedepsită uşor pentru nepoţica neastâmpărată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de vot. După audierea Noricăi Nicolai şi a nepoatei, toţi senatorii au ajuns la concluzia că singura pedeapsă va fi un avertisment scris. Raportul membrilor comisiei va fi însă analizat de

de vot.
După audierea Noricăi Nicolai şi a nepoatei, toţi senatorii au ajuns la concluzia că singura pedeapsă va fi un avertisment scris. Raportul membrilor comisiei va fi însă analizat de Biroul Permanent, care poate să fie de acord sau nu cu decizia Comisiei juridice. Norica Nicolai, deşi recunoaşte vina că a lăsat pe cineva în sala de plen, susţine că regulamentul Senatului are carenţe în anumite probleme şi ar trebui schimbat. "Îmi voi asuma răspunderea pentru că am introdus o persoană străină în plen şi îmi asum şi consecinţele. Regulamentul trebuie însă modificat", susţine Norica Nicolai.

Ana Maria Haneş a fugit pe geam
Ana Maria Haneş, nepoata Noricăi Nicolai, a fost audiată, ieri, într-un cadru ce s-a dorit secret, de către membrii comisiei juridice a forului legislativ, tema şedinţei constituind-o suspiciunea că ar fi votat în locul unui senator. După aproximativ patru ore de aşteptare, ziariştii care aflaseră despre eveniment au constatat că singura persoană care nu mai ieşea din biroul preşedintelui Comisiei, Peter Eckstein Kovacs, era Ana Maria Haneş. Ulterior, misterul a fost dezlegat. Concluzia celor prezenţi, la care a aderat tacit şi Eckstein Kovacs, a fost că nepoata a fugit pe fereastră, pentru a evita să dea ochii cu jurnaliştii.

Parchetul General verifică dacă Anca Hodoş, nepoata Noricăi Nicolai, a votat, în şedinţa din 26 aprilie, în locul unui senator. Parchetul a solicitat Senatului să comunice datele pe care le deţine şi concluziile la care a ajuns Comisia juridică în urma cercetărilor pe care le-a efectuat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite