Nicolăescu: Băsescu se comportă cu aroganţă. El şi PDL ne-au adus în starea asta cu MCV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Nicolăescu, preşedinte al PNL Bucureşti, a comentat acid atacul preşedintelui Traian Băsescu la clasa politică. El a spus că situaţia în care ne afăm cu MCV-ul se datorează în principal politicii duse de guvernele PDL, cu susţinerea lui Traian Băsescu.

"Traian Băsescu se comportă cu aceeaşi aroganţă şi cu acelaşi tupeu pe care le-au dovedit cei de la PDL, este o similitudine de nedescris între cele două tipuri de manifestări ale preşedintelui şi ale PDL. Preşedintele nu recunoaşte cât de vinovat este el şi guvernul PDL pe care l-a condus în ceea ce priveşte MCV, în ceea ce priveşte Schengen, pentru că de fapt toate problemele pe care le-am avut sunt din acea perioadă", a susţinut Nicolăescu.

Liberalul a ţinut să precizeze că, din punctul său de vedere, Traian Băsescu nu este un preşedinte legitim, ci un guvernator repus în funcţie de judecătorii Curţii Constituţionale. 

"Comentez acum declaraţiile unui guvernator, nu ale unui preşedinte, pentru că din punctul meu de vedere Traian Băsescu nu este preşedintele legitim al României. Traian Băsescu este un guvernator care este pus de câţiva judecători ai Curţii Constituţionale, care sunt puşi de el acolo politic. Traian Băsescu ne pârăşte la UE, deci îşi pârăşte propria ţară, se bucură de răul ţării sale şi cred că el este principalul cauzator de daune şi morale şi politice şi administrative şi financiare pe care România le poate avea", a mai afirmat Nicolăescu.

În ceea ce priveşte afirmaţiile lui Băsescu legate de suspiciunea că în România nu mai pot fi organizate alegeri libere, el a susţinut că acestea reprezintă o minciună specifică şi o manipulare.

"Declaraţiile legate de organizarea alegerilor fac parte din aceeaşi strategie, de minciună, de ură, de manipulare, de demagogie. El a spus astă vară că a fost fraudat referendumul, s-a dovedit ceva până astăzi? Nu. În consecinţă, de ce vorbeşte? Pentru că el vrea să facă acum campanie pentru PDL, încearcă să salveze un procent, două, trei, câte or fi la PDL. E de condamnat un asemenea om şi mă bucur că nu e preşedintele României", a declarat Nicolăescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite