Nicolae Văcăroiu supravieţuieşte unei operaţii de 7 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu (67 de ani, foto), a fost operat ieri pe cord deschis, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Intervenţia chirurgicală a durat nu mai puţin de şapte ore, fără incidente. Inima a pornit fără să fie nevoie de şocuri, iar starea pacientului era bună, potrivit unor informaţii transmise de echipa medicală condusă de Şerban Brădişteanu.Medicii i-au făcut mai multe bypass-uri, iar în urma operaţiei va fi îmbunătăţită alimentarea inimii cu sânge. În vreme ce se afla pe masa de operaţie, social-democraţii îşi exprimau solidaritatea faţă de fostul lider al partidului.

„Am avut o discuţie cu Văcăroiu acum două zile şi i-am împărtăşit din experienţa mea, pentru că şi eu am suferit o intervenţie chirurgicală identică acum un an. Văcăroiu era interesat când se poate întoarce la serviciu şi i-am spus că în maximum o lună sau două. Era optimist şi avea încredere în echipa domnului Brădişteanu", a declarat Andrei Alexandru, fost consilier al lui Văcăroiu.

Nicolae Văcăroiu a deţinut funcţia de premier în perioada 1992-1996. El a fost preşedinte al Senatului în legislatura 2004-2008. În această perioadă a fost şi preşedintele interimar al României, ca urmare a suspendării lui Traian Băsescu. În 2009 a renunţat la carnetul de partid pentru a fi numit preşedinte al Curţii de Conturi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite