Nichita rămâne lider la PSD Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Nichita (foto) a fost reales, ieri, liderul PSD Iaşi, după ce a reuşit să obţină 408 voturi din cele 502 exprimate.

Nichita, considerat unul dintre oamenii fostului preşedinte al social-democraţilor, Mircea Geoană, a fost sprijinit de actualul şef al partidului, Victor Ponta, şi de secretarul general, Liviu Dragnea.

Alegerile de la Iaşi s-au desfăşurat pe fondul suspiciunilor reciproce ale candidaţilor legate de fraudarea votului. Pentru a fi securizate, buletinele de vot au fost semnate de toţi candidaţii, după ce unul dintre aceştia, vicepreşedintele PSD Iaşi, Constantin Adăscăliţei, a avertizat că unele buletine ar putea fi introduse în urne "dinainte".

Tensiunile din filialele PSD sunt tot mai accentuate pe măsură ce data alegerilor interne se apropie. "De la Congres încoace şi eu, şi Liviu Dragnea pierdem cam 80% din timp discutând cu colegi care vor să candideze şi să ocupe funcţii", s-a plâns, ieri, Victor Ponta, afirmând că această situaţie este o "capcană" pentru partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite