Nepotul lui Boc, membru în Biroul Electoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Boc, nepot de frate al primarului Emil Boc, este reprezentantul PD-L în Biroul Electoral Municipal Cluj. Alexandru va urmări ca interesele unchiului său, care este şi candidatul

Alexandru Boc, nepot de frate al primarului Emil Boc, este reprezentantul PD-L în Biroul Electoral Municipal Cluj. Alexandru va urmări ca interesele unchiului său, care este şi candidatul partidului la Primăria Cluj, să nu fie lezate. Nepotul primarului este secretar general al Organizaţiei Municipale a PD-L, încă din anul 2000.

Pentru opţiunea politică democrată a fost influenţat de actualul primar, şi nu de un alt frate al tatălui său, Ioan, care este lider al PSD în comuna Mărgău. După cum ne-a declarat, tânărul reprezentant al PD-L este absolvent al Universităţii Tehnice, secţia Construcţii - Instalaţii, iar după absolvire lucrează la o firmă de consultanţă. "Voi sta în toată această perioadă la Biroul Electoral Municipal, fiind obligat, conform legii, să fiu prezent între orele 10.00 şi 16.00", a spus Alexandru Boc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite