Onţanu, pact cu Patriarhia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neculai Onţanu, lider UNPR
Neculai Onţanu, lider UNPR

Patriarhia Română a încheiat, în iunie 2010, un protocol cu Primăria Sectorului 2, prin care instituţia se declară susţinătoare a primarului, care la rândul său contribuie la înfiinţarea Catedralei Mântuirii Neamului. Protocolul a fost postat de BOR pe site-ul Patriarhiei Române.

"Preafericitul Părinte Patriarh Daniel şi domnul Neculai Onţanu, primarul sectorului 2, au semnat astăzi, 16 iunie, un protocol privind parteneriatul între Patriarhia Română, Arhiepiscopia Bucureştilor şi Consiliu Local al sectorului 2, din Municipiul Bucureşti. Protocolul prevede implicarea Arhiepiscopiei Bucureştilor şi a Primăriei Sectorului 2 în construcţia de biserici, restaurarea unor lăcaşuri de cult precum şi unele activităţi social - filantropice", se arată pe Basilica.ro.

„Un obiectiv important al protocolului se referă şi la posibilitatea finanţării unui obiectiv esenţial pentru toţi românii, este vorba de Catedrala Mântuirii Neamului" se mai arată pe site-ul BOR

Onţanu a confirmat

„Am semnat acest protocol de colaborare care prevede câteva lucruri importante. Astfel este prevăzută implicarea noastră în finanţarea unor activităţi pentru construirea de Biserici noi, pentru realizarea unor lucrări de consolidare a Bisericilor care au nevoie, dar şi pentru realizarea altor lucrări, precum cele de pictură", conform Realitatea TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite