Onţanu: Vor fi sancţionaţi toţi cei care pun afişe în locuri nepermise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neculai Onţanu, lider UNPR
Neculai Onţanu, lider UNPR

Primarul sectorului 2 Neculai Onţanu a declarat, astăzi, că vor fi sancţionaţi toți reprezentanții partidelor politice, indiferent dacă sunt de la PDL sau de la USL, în cazul în care afișează mijloace de propagandă electorală în alte locuri decât cele legale.

"Afișarea mijloacelor de propagandă electorală în alte locuri decât cele legal constituite constituie contravenție. Afișarea mijloacelor de propagandă electorală în afara perioadei de campanie electorala constituie contravenție. Suntem administratorii Bucureștiului și trebuie să avem grijă să păstrăm sectorul curat", a spus Onțanu.

Edilul sectorului 2 a precizat că, pe durata campaniei electorale, vor exista locuri special amenajate pentru afișajul electoral.

Precizările aduse de Onţanu vin după ce Organizaţia PNL Sector 2 a anunţat, că a înaintat o plângere penală la Poliţia Sectorului 2 şi la Poliţia Capitalei împotriva primarului Neculai Onţanu, "pentru distrugerea abuzivă a materialelor de promovare a soluţiilor USL pentru dezvoltarea Sectorului 2".

"Gestul lui Neculai Onţanu, de a distruge materiale pentru care Uniunea Social Liberală a obţinut autorizaţii, denotă disperare şi marchează un tip de comportament specific tovarăşilor de la PDL ai actualului primar al Sectorului 2. Considerăm că acţiunea primarului Onţanu, prin care încearcă să refuze un drept al cetăţenilor Sectorului 2 de a se informa şi de a fi informaţi în legătură cu soluţiile USL pentru dezvoltarea Sectorului 2, este abuzivă, nedemocratică şi încalcă legea în mod grosolan", se arată într-un comunicat semnat de preşedintele filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite