Preşedintele PSD Suceava: Flutur e traseist politic şi colonel făcut la ceas de noapte ca să primească pensie mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Cătălin Nechifor
Ioan Cătălin Nechifor

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, duminică, în comuna Cajvana, că Gheorghe Flutur este un traseist politic, ca mulţi alţi candidaţi ai ARD din aceste alegeri şi a subliniat că Flutur este colonel făcut la ceas de noapte ca să aibă parte de pensie mare.

Nechifor a participat, duminică, la Cajvana, la lansarea candidaturii lui Gavril Mîrza pentru funcţia de deputat, aceasta fiind localitatea natală a lui Mîrza.

Liderul PSD Suceava a spus despre fostul preşedinte al PSD şi CJ Suceava, Gavril Mîrza, că acesta i-a fost învăţător în ale politicii şi administraţiei.

"Am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru ca domnul Mîrza să mă poată ajuta şi el pe viitor. Am nevoie în Parlament de un om cu experienţă, născut în zona asta", a spus Nechifor.

El a subliniat că PDL nu are candidaţi care să poată fi votaţi în acest colegiu, făcând referire la candidatul pentru funcţia de senator Gheorghe Flutur, fost preşedinte al CJ Suceava şi cel pentru funcţia de deputat, Vasile Ilie, fost vicepreşedinte al CJ Suceava.

"De la PDL ce să alegi? ARD? Ei ne-au ars la buzunare odată. Vor să ne ardă din nou? Nu le ajunge? Ilie, un traseist politic care ce mai vrea acum? Flutur şi el un traseist politic ca mulţi din partidul lui Băsescu. Suceava e plină de candidaţi la PDL care sunt traseişti şi care vor tot timpul la ciolan", a spus liderul PSD Suceava.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite