Nazare le reproşează constructorilor de pe Nădlac-Arad întârzieri la lucrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Nazare la Sibiu
Alexandru Nazare la Sibiu

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, le-a reproşat, sâmbătă, constructorilor Autostrăzii Nădlac-Arad întârzieri la derularea lucrărilor, el cerându-le să îşi dubleze capacităţile de lucru pentru a finaliza asfaltarea în acest an.

Ministrul Alexandru Nazare a inspectat, sâmbătă, traseul Autostrăzii Nădlac-Arad, iar la întâlnirea cu reprezentanţii firmelor constructoare le-a reproşat acestora că există întârzieri.

Pe tronsonul I al autostrăzii, constructorul afirmă că lucrările sunt executate în proporţie de şapte la sută, faţă de programul de zece la sută.

"Dacă mă uit cum s-a lucrat la lotul acesta, cred că nici în 2014 nu terminaţi. E impropriu spus «cum s-a lucrat», pentru că nu s-a lucrat. Să ştiţi că ambiţiile pe care le avem noi este (sunt - n.r.), în principal, iar aici vreau să mă ascultaţi foarte atent... această autostradă poate fi terminată la nivel de asfalt în acest an. Asta e ambiţia pe care o am eu şi vreau să fie reflectată şi în modul în care lucraţi", i-a spus ministrul directorului executiv al Romstrade (firma care lucrează la tronsonul I), Radu Munteanu.

Ministrul i-a cerut acestuia să dubleze capacităţile tehnice şi personalul, pentru a se putea lucra în două sau trei schimburi.

"Trebuie să recuperaţi. Aşa ceva e inadmisibil, nu aşa se lucrează. Noi ne-am îndeplinit toate obligaţiile faţă de dumneavostră", a spus Nazare.

Reprezentantul constructorului a afirmat că "din cauza vremii" există întârzieri, însă ministrul a spus că "vremea nu poate fi o scuză".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite