Andronescu citează mesaj de la Bartoș: Glonțul nu a ieșit, lui Năstase i se face arteriografie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a citit miercuri seară, la Antena 3, un mesaj primit de la Daniela Bartoș, de la Spitalul Floreasca, potrivit căruia glonțul din plaga de la gât a lui Adrian Năstase nu a ieșit și i se fac analize.

"L-au internat la secția de Vasculari, glonțul n-a ieșit, au chemat doctorii să-i facă arteriografie", a citit Andronescu mesajul primit de la Daniela Bartoș.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri noapte, după ce poliţiştii au venit la locuinţa sa, el provocându-şi o rană în zona gâtului, cu un pistol.

Adrian Năstase le-a cerut permisiunea poliţiştilor să îşi ia nişte cărţi din biroul său. Fostul premier a profitat de moment şi ar fi încercat să se sinucidă cu un pistol. Unul dintre poliţişti a încercat să îl oprească, dar fostul premier s-a rănit în zona gâtului.

Năstase a fost scos din locuinţa din Zambaccian în ambulanţă, pe targă, având ochii închişi, acoperit cu o pătură albastră şi având un fular în jurul gâtului, fiind dus la Spitalul Floreasca.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite