Năstase a primit un termopan cu factură de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un geam termopan, tablouri, cărţi, flori şi multe urări de bine sunt câteva dintre cadourile pe care le-a primit, ieri, de ziua sa, deputatul PSD Adrian Năstase, de la colegii de partid.Fostul

Un geam termopan, tablouri, cărţi, flori şi multe urări de bine sunt câteva dintre cadourile pe care le-a primit, ieri, de ziua sa, deputatul PSD Adrian Năstase, de la colegii de partid.
Fostul preşedinte Ion Iliescu, o mare parte din membrii fostului Cabinet Năstase (senatorii Rodica Stănoiu, Răzvan Theodorescu, deputaţii Ecaterina Andronescu, Marian Săniuţă, Eugen Bejinariu, Miron Mitrea, Mihai Tănăsescu) şi alţi câţiva parlamentari social-democraţi şi-au făcut apariţia, în jurul prânzului, la sala grupului PSD din Cameră, fiecare aducând ce a crezut că ar fi mai potrivit pentru ex-boss-ul pesedist. "Am venit cu mâinile goale! Urări de sănătate, astea sunt cadourile mele", a spus, cu un zâmbet larg, Iliescu. Theodorescu l-a completat imediat: "Prezenţa noastră este cel mai potrivit dar". Cea mai notabilă absenţă a fost cea a actualului lider PSD, Mircea Geoană, care, după spusele lui Năstase, nici măcar nu l-a sunat pentru a-i ura "La mulţi ani". În schimb, la minipetrecere şi-a făcut apariţia un oaspete-surpriză deputatul independent Nati Meir, care i-a dăruit fostului preşedinte al Camerei un buchet de trandafiri roşii şi "o sticlă de vischi"(whisky- n.r.). Cadoul cu cel mai mare impact, un geam termopan de mici dimensiuni, a fost adus de Valeriu Zgonea, vicelider al grupului PSD. "E din trei esenţe de lemn şi să ştiţi că l-am luat cu factură", l-a asigurat Zgonea pe sărbătoritul care asuda din belşug. Năstase a spus că va duce termopanul la DNA şi şi-a adus aminte că instituţia respectivă are ferestre şi uşi de acelaşi tip, procurate din banii daţi de guvernul pe care îl conducea la vremea înfiinţării Parchetului Naţional Anticorupţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite