Adrian Năstase a interzis citirea testamentului. Fiul său nu va mai face declarații de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul fostului premier, Andrei Năstase, a declarat că tatăl său i-a interzis citirea testamentului său. Andrei Năstase urma să dea citire testamentului lui Adrian Năstase, astăzi, în fața Spitalului Floreasca.

Andrei Năstase a postat un mesaj pe pagina sa de facebook anunțând că a anulat conferința de presă întrucât aceasta ar fi împiedicat buna desfăşurare a activitățillor Spitalului Floreasca, dar și pentru că tatăl său i-a interzis să dea citire „testamentului politic“, având în vedere că acesta ar fi trebuit făcut public doar în cazul morţii demnitarului.

Mai multe persoane au cerut autorizaţie pentru organizarea unui miting de susținere a lui Năstase la Spitalul Floreasca

„Dat fiind numărul foarte mare de prieteni care au dorit să participle la întâlnirea de astăzi, din fața spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului și a zonelor limitrofe, am decis, acum, să nu mai fac declarația publică anunțată. Am decis acest lucru și pentru că, în această dimineață, tatăl meu mi-a interzis să dau publicității „testamentul lui politic". Acesta a fost scris într-un moment în care dânsul decisese altceva. Miercuri, Dumnezeu a hotărât ca tata să rămână alături de noi și ca astăzi să-i putem spune împreună „La mulți ani!". Vă mulțumesc", a fost mesajul fiul fostului premier Năstase, Andrei.

Andrei Năstase a postat un mesaj, ieri, de susținere față de tatăl său și a făcut anunțul citirii „testamentului“ tatălui său cu ocazia zilei acestuia de naștere.

„Îmi revin în memorie, în aceste momente grele, îndemnurile tatălui meu. Citesc acum tată! Acum, când îmi doresc să fac orice să vii acasă sănătos! Mi-au zburat gândurile către marele prieten și poet Adrian Păunescu", scrie Andrei Năstase.

Fiul fostului premier a lansat un apel către toți cei „care pot trece de rațiunile politice".

„Doresc să mi se alăture toți cei care, trecând peste rațiuni politice, pot asculta testementul celui care, pentru mine, este înainte tatăl și nu politicianul Adrian Năstase. Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoie să știe că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea împlini 62 de ani de viață, că încă sunt oameni care-l privesc ca noi", și-a încheiat mesajul Andrei Năstase.

Ieri, Andrei Năstase i-a dedicat tatălui său poezia lui Adrian Păunescu ,„Colind pentru tată bolnav“ Andrei Năstase a anunțat într-un mesaj emoționant că va citi, vineri, testamentul lăsat de tatăl său. I-a dedicat și o poezie

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite