Adrian Năstase trimite USL să-şi facă dreptate la instanţele internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, este de părere că USL trebuie să se adreseze instanțelor internaționale dacă instituțiile statului nu-şi vor face datoria şi nu vor sancţiona fraudele care, susţine social-democratul, s-au comis la alegerile parțiale din Maramureş şi Neamț.

Năstase afirmă că trebuie ca membrii USL să-i "convingă pe toți să vorbească despre frauda comisă". "Și despre modul în care statul este confiscat în prezent. Și să cerem instituțiilor statului să își facă datoria. Și, dacă nu o fac, să sesizăm instanțele internaționale, pentru a le semnala că statul de drept din Romania a murit", scrie Năstase pe blog.
Social-democratul consideră că democrat-liberalii "nu au câte un Pinalti în fiecare colegiu". "Asta este vestea bună. Chiar și dacă s-ar reduce numărul de colegii, este clar că nu vor exista 300 de Pinalti pentru PDL. Cazul Neamț este o excepție", mai susține Năstase.
Duminică au avut loc alegeri parţiale pentru deputăţie în două colegii uninominale din Neamţ şi Maramureş. Democrat-liberalii au câştigat colegiul 6 din Neamţ, vacantat prin decesul social-democratului Victor Surdu, în timp ce USL şi-a impus candidatul în colegiul 2 din Maramureş, rămas liber prin alegerea liberalului Cătălin Cherecheş ca primar la Baia Mare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite