Năstase îl acuză pe Geoană de complicitate cu Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Năstase declară, pe blogul său, că Mircea Geoană trebuie să dezmintă informaţiile potrivit cărora ar fi spus la şedinţa de vineri a Comitetului Executiv Naţional că "dosarele

Adrian Năstase declară, pe blogul său, că Mircea Geoană trebuie să dezmintă informaţiile potrivit cărora ar fi spus la şedinţa de vineri a Comitetului Executiv Naţional că "dosarele grele" ale fostului premier "nu au fost încă scoase".

Năstase relatează că a fost sunat de mai mulţi colegi, care i-au transmis că Geoană ar fi afirmat că unele organizaţii fac, inutil, diverse scenarii în legătură cu întoarcerea fostului premier, pentru că "dosarele grele nu au fost încă scoase" şi adaugă că aceste lucruri i-au fost confirmate de un articol de presă. Fostul premier mai spune că a purtat o conversaţie cu Mircea Geoană, în care preşedintele PSD a negat că a făcut aceste declaraţii. "Geoană încearcă să blocheze formule de leadership alternative", mai spune Năstase pe blog.

El mai afirmă că o variantă ar fi că "Geoană ştie ceva despre alte eventuale dosare, dar asta ar însemna, practic, complicitate în utilizarea lor politică, informaţiile neputând veni decât de la Daniel Morar sau Traian Băsescu". "O astfel de variantă ar confirma părerea unora în sensul că atacurile împotriva mea au venit sau au fost potenţate, din păcate, de către unii colegi de partid", mai spune Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite