Năstase: Sunt foarte hotărât să candidez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase
Adrian Năstase

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, astăzi, la Antena 3, că este foarte hotărât să candideze la şefia partidului, menţionând că vrea să facă anunţul oficial într-un cadru de partid, adică la Consiliul Naţional.

"Sunt şi mai hotărât să candidez şi anunţul îl voi face la Consiliul Naţional, aşa cum a promis. Sunt un om care-şi ţine promisiunile, contaţi pe mine. Săptămâna viitoare lucrurile vor fi clare. (...) Nu sunt un june în politică, nu am o miză personală în această competiţie şi de aceea am dorit să verific în discuţii cu mai mulţi dintre colegii mei, dacă proiectul Adrian Năstase este un proiect care să intereseze", a afirmat Năstase.

Năstase a menţionat că este un om serios, care se ţine de cuvânt, şi nu are o miză personală în a candida la şefia partidului.

Întrebat dacă mizează pe o victorie personală, Năstase a precizat că astfel de calcule nu contează, votul final nefiind o rezultantă planurilor iniţiale.

"În politică am învăţat că, adeseori, calculele de acest tip contează mai puţin. Uneori, emoţia într-o anumită întâlnire determinata de starea de spirit, de felul în care unii şi alţii într-un anumit moment se hotărăsc să voteze, poate să fie esenţială. În 2005, aşa s-a întâmplat", a mai arătat fostul premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite