Năstase: Ar părea fără rost să venim acum cu o moţiune de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase, unul dintre liderii marcanţi ai PSD-ului
Adrian Năstase, unul dintre liderii marcanţi ai PSD-ului

Adrian Năstase, preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a declarat astăzi că ar părea fără rost ca social-democraţii să depună o nouă moţiune de cenzură până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare.

"O moţiune de cenzură acum, în opinia mea, dar sigur decizia va fi luată de Biroul Permanent Naţional al PSD, nu ar face decât să solidarizeze echipa guvernamentală şi echipa parlamentară a PDL. Cred că este mult mai bine să ne pregătim pentru toamnă o moţiune de cenzură", a spus Adrian Năstase.

El a subliniat că discuţia legată de depunerea unei a doua moţiuni de cenzură a fost la început strict teoretică, transmite Agerpres.

"Am avut, prin asumarea răspunderii, o ocazie suplimentară de a depune o moţiune de cenzură provocată de legea respectivă şi aveam, conform regulilor generale, posibilitatea de a depune o moţiune de cenzură în oricare dintre sesiuni. (...) Acum, cred că ar fi mai greu de mobilizat un număr de voturi pentru această moţiune mai ales după discuţiile care au avut loc inclusiv în cadrul PDL", a explicat Adrian Năstase.

El a adăugat că PSD ar putea construi, eventual, până în toamnă, varianta alternativă la guvernare, dacă moţiunea respectivă va trece. "Până atunci ne concentrăm pe proiecte de legi, pe unele proiecte de tip social, despre care vom vorbi astăzi", a spus Adrian Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite