Năstase: USL a trecut testul maturităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Adrian Năstase a apreciat pe blog evoluţia din ultimul timp a alianţei, despre care a spus că este un model de colaborare care are la bază „un proiect care nu se poate poticni în orgolii".

Fostul premier a subliniat că, până în prezent, niciuna dintre predicţiile adversarilor politici nu s-a împlinit, USL dovedind că este un proiect solid şi în urma negocierilor privind candidaturile la alegerile locale de anul viitor.

„Ceea ce s-a întâmplat la negocieri reprezintă, de fapt, o premieră pentru scena politică românească, pentru că liderii a trei partide, atât cei de la centru, cât şi cei din teritoriu au înţeles faptul că USL este un proiect care nu se poate poticni în orgolii, că semnalul pe care îl transmitem românilor este esenţial", a scris Năstase pe blog. „În acest fel, Uniunea Social Liberală, a cărei oficializare juridică o salut, a trecut un test important, cel mai important de până acum - testul maturităţii. În această săptămână, alternativa oferită de Opoziţie s-a concretizat", a mai arătat fostul premier.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite