Năstase: Antonescu greşeşte atacând PSD-ul. Credeam că Băsescu e ţinta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma atacurilor lansate în presă de liderul PNL la adresa PSD-ului, Adrian Năstase i-a transmis lui Crin Antonescu că nu aşa se poate construi o Opoziţie unită.

"Nu am vrut zilele acestea să comentăm, am considerat că altele sunt priorităţile. Crin Antonescu greşeşte atacând în permanenţă PSD-ul. Eu credeam că altfel putem să contruim o Opoziţie unită şi că ţinta noastră este Traian Băsescu.

Nu ştim ce fel de calcule, de strategii are Crin Antonescu. Poate o să-l înţelegem în perioada următoare. Nu vom intra în jocul acesta, credem în continuare că PSD şi PNL au un obiectiv comun pe care trebuie să-l urmărească mai departe. Nu cred că e cazul să intrăm în acest joc al declaraţiilor pentru că nu vrem să ne transformăm într-un partid de televizor", a declarat preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

"Poate că o să-l invităm o dată la o şedinţă de-a noastră de Birou Permanent, ca să ne spună ce face PSD-ul şi cum acţionează", a adăugat ironic, Năstase.

La sfârşitul săptămânii trecute, Crin Antonescu a declarat că PSD este principalul responsabil de aducerea şi menţinerea la putere a lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost adus la putere, înainte de toate, de lăcomia, de clientela, de hoţia, de demagogia PSD, a regimului Iliescu-Năstase", a afirmat Antonescu în faţa liberalilor reuniţi la Liga Aleşilor Locali.

Liderul liberal a sugerat că social-democraţii mimează de fapt lupta cu PDL şi cu Traian Băsescu, acuzându-i că ar putea să bată din nou palma cu democrat-liberalii „dacă le-ar veni bine". De altfel, Antonescu n-a făcut nicio distincţie între PSD şi PDL, vorbind despre social-democraţi şi despre liberali ca despre două partide care „fură".

image

Citiţi şi:

Crin Antonescu rupe pacea cu Victor Ponta

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite