Mustea: Actuala coaliţie ne arată că incompetenţa şi înfumurarea sunt piedici pentru o carieră de succes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL, Răzvan Mustea, le-a spus, joi, participanţilor la deschiderea şcolii de vară, că actuala guvernare, condusă de "oameni tineri", ne-a arătat că "piedicile cele mai importante" într-o carieră de succes sunt "incompetenţa şi înfumurarea".

"Pentru că suntem tineri politicieni trebuie să învăţăm din lecţiile vieţii. Şi viaţa ne-a demonstrat, în ultimele luni cel puţin, că nu este suficient să fii tânăr ca să poţi face performanţă politică şi nu este suficient să fii tânăr ca să poţi rezolva problemele oamenilor", a spus el.

Mustea a adăugat că avem o coaliţie de guvernare condusă de oameni tineri care ne-au arătat că "piedicile cele mai importante" în calea unei cariere tinere de succes sunt "incompetenţa şi înfumurarea".

"Avem o coaliţie de guvernare condusă de nişte oameni tineri. Dar, din păcate, nişte oameni care ne arată că piedicile cele mai importante în calea unei cariere tinere de succes sunt incompetenţa şi înfumurarea", a opinat democrat-liberalul, potrivit NewsIn.

"Dacă ar fi să sintetizăm toate rezultatele în ghilimele ale societăţii socialiste am spune simplu: România înapoi prin stânga, înapoi în anii '90 în ceea ce priveşte încrederea în piaţa românească. Înapoi în anii '90 în ceea ce priveşte susţinerea occidentului, credibilitatea şi tot ce înseamnă până la urmă buna funcţionare a instituţiilor statului", a mai spus preşedintele Organizaţiei de Tineret a PDL.

El le-a transmis tinerilor participanţi la eveniment că mesajul PDL este "Înainte prin dreapta", deoarece democrat-liberalii îşi doresc o ţară "europeană".

"Mesajul nostru este clar, aşa cum o spune şi sloganul aceste şcoli <<Înainte prin dreapta>>. Am dori ca România să meargă înainte, ne dorim o Românie europeană, ne dorim o Românie de dreapta", a susţinut Răzvan Mustea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite