Musical electoral PNŢCD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hotărâţi să modernizeze brandul PNŢCD, ţărăniştii şi-au lansat candidaţii în alegerile locale într-un show muzical, la Palatul Parlamentului. Horia Brenciu a fost animatorul

Hotărâţi să modernizeze brandul PNŢCD, ţărăniştii şi-au lansat candidaţii în alegerile locale într-un show muzical, la Palatul Parlamentului. Horia Brenciu a fost animatorul spectacolului electoral PNŢCD, care a adus din ţară 1.200 de simpatizanţi şi candidaţi.

Brenciu a reuşit cu un repertoriu de intensă mobilizare să-i mişte din bănci şi pe vârstnici. Doamne trecute binişor de 60 de ani, în deux-pieces-uri, cu tocă pe cap, altele cu fulare galbene marcate cu ochiul ţărănist, cupluri aşezate s-au ridicat din fotoliile capitonate şi au început să danseze şi să cânte la unison cu Brenciu hitul disco al anilor "70, al Gloriei Gaynor, "I will survive", după ce ascultaseră melodii ale lui Tom Jones, Elvis Presley şi Ray Charles. Pentru această distracţie, a trebuit ca ţărăniştii să îl aştepte mai bine de o oră şi jumătate pe Brenciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite