Morega părăseşte PNL-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Dan Ilie Morega a anunţat că părăseşte Partidul naţional Liberal şi va trece la independenţi. El susţine că este dejamăgit de Crin Antonescu.

de altfel, cu doar o lună în urmă, liderul PNL Gorj, atrăgea atenţia conducerii PNL şi în special lui Crin Antonescu că ar trebui să facă o analiză serioasă pentru a stabili cauzele care au făcut ca 20% din parlamentarii liberali să părăsească PNL.

Morega considera atunci că demisiile senatorului Gabriel Berca şi deputatului Mihai Banu nu trebuie catalogate drept "trădare".

"Eu, personal, mai degrabă regret plecările lor decât să-i condamn. Ambii sunt doi oameni de valoare, bine pregătiţi profesional şi ca ei mai sunt şi alţii care au părăsit partidul. De aceea, cred că la nivelul conducerii centrale a PNL, al preşedintelui partidului, se impune o analiză mai profundă în ceea ce priveşte plecările parlamentarilor pentru că deja am rămas fără 20% din oamenii care au fost aleşi prin vot uninominal în noiembrie 2008", a spus atunci Dan Ilie Morega.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite