Macovei, mesaj către toţi bărbaţii din USL: Nu voi insulta pe nimeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PSD Monica Macovei le-a transmis „tuturor bărbaţilor din USL", care, în lipsa unor argumente juridice, logice şi morale, înţeleg să îl apere pe Adrian Năstase atacând-o pe ea, că nu va insulta pe nimeni şi nu va apela la atacuri la persoană.

"Domnilor Haşotti, Şova, Sârbu etc. şi tututor bărbaţilor din PSD, PNL, PC care, în lipsa unor argumente juridice, logice şi morale, înţeleg să-l apere pe Adrian Năstase atacându-mă pe mine le spun un singur lucru: nu voi insulta pe nimeni şi nu voi apela la atacuri la persoană", precizează Macovei.

Monica Macovei precizează că va continua să îşi exprime opiniile, cu argumente, "până vor înţelege toţi că legea trebuie să se aplice în mod egal tuturor".

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Haşotti, a declarat că afirmaţiile europarlamentarului PDL Monica Macovei despre cazul Adrian Năstase sunt cele ale unui procuror stalinisto-ceauşist, el precizând că, dacă afară sunt 30 de grade, Macovei se simte mai bine în prezenţa a 40 de grade.

La rândul său, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a susţinut că Macovei ar trebui să-şi nege propria existenţă şi că trăieşte într-o altă lume, interesantă, din care e greu să-ţi revii.

"Ar trebui să-şi pună la îndoială propria existenţă. Cred că trăieşte în altă lume - şi ştim cu toţii la ce mă refer când zic. E o lume interesantă, dar din care e greu să-ţi revii aşa, deodată. Îşi revii în etape", a spus Ilie Sârbu despre declaraţiile Monicăi Macovei.

Solicitat să comenteze faptul că europarlamentarul PDL Monica Macovei a cerut demisia ministrului de Interne pentru modul în care acesta a acţionat în cazul lui Adrian Năstase, Ponta a replicat: "E dreptul ei".

Fostul ministru al Justiţiei Monica Macovei semnalează încălcări ale legii în cazul fostului premier Adrian Năstase, de la "negocierea" unui regim preferenţial de a ajunge la închisoare până la vizitele primite la spital, şi cere demisia ministrului de Interne, Ioan Rus.

"Gestul ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, de a-l suna pe condamnatul Adrian Năstase şi de a negocia cu acesta un regim preferenţial de a ajunge la închisoare este inacceptabil. Şi aşa rămâne, chiar dacă ministrul ar promite public că va telefona tuturor condamnaţilor la pedepse cu închisoare de azi încolo ca să-i întrebe cum vor să fie duşi la penitenciar", a susţinut Monica Macovei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite