Monica Macovei: Năstase a fost miza căderii Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarului PDL Monica Macovei a declarat, că USL s-a grăbit să pice guvernul Ungureanu ca să-l scape pe Adrian Năstase de dosare, conform Realitatea TV.

Monica Macovei a precizat că judecătorii vor fi supuşi la presiuni şi intimidări în perioada următoare.

"Unul dintre motivele pentru care s-au grăbit foarte tare cu căderea acestui guvern este ca să-l scape pe Adrian Năstase. Vroia să-şi oprească dosarele. În iunie se împlineşte termenul de prescripţie pentru dosarul Trofeul Calităţii, cel în care a luat doi ani cu suspendare la fond şi acum îşi amână recursul. Astea-s mizele pentru care trebuia să cadă guvernul, să poată să pună presiune asupra judecătorilor", a spus Macovei.

În urmă cu câteva zile Monica Macovei comenta pe blogul personal despre căderea Guvernului Ungureanu.

"Să fim bine înţeleşi: trio-ul Voiculescu - Ponta - Antonescu l-a dat jos pe MRU prin cumpărare/racolare de parlamentari pentru că acesta pregătea creşterea salariilor pentru bugetari şi, mai ales, pentru că creştea în sondaje. Le-a fost frica de MRU şi l-au înlăturat. Asta nu se numeşte democraţie", nota Macovei despre demiterea Guvernului.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, miercuri, amânarea până pe 10 mai a judecării recursului fostului premier Adrian Năstase în dosarul "Trofeul Calităţii", în care a fost condamnat, în ianuarie, la doi ani de închisoare cu executare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite