Monica Macovei a câştigat un premiu pentru lupta împotriva corupţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Macovei este singurul europarlamentar român care a fost premiat, marţi, de „The Parliament Magazine“, premiul fiind acordat pentru realizările obţinute în lupta împotriva corupţiei.

„Sunt singurul europarlamentar român care a câştigat în seara aceasta şi sunt fericită. Am primit acest premiu pentru activitatea desfăşurată în România şi înParlamentul European, pentru ceea ce am făcut în lupta împotriva corupţiei, pentru statul de drept, justiţie si libertăţi civile“, scrie europarlamentarul PDL pe blogul personal, dedicând acest premiu cetăţenilor români.

Cu ocazia premierii, Macovei le-a făcut câteva promisiuni românilor. „Îi asigur pe români şi pe toţi cetăţenii europeni că îi voi servi în continuare cu dăruire pentru a avea justiţie, liberate, siguranţă şi drepturi civile. Căci acolo unde nu este lege, nu este nimic“, a conchis Monica Macovei.

Pe 4 septembrie, Cristian Preda a scris pe blogul personal că „The Parliament Magazine“ l-a nominalizat la premiul pentru anul 2012, în secțiunea „dezvoltare“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite