Moment absurd în Parlament:Un deputat PDL le-a cerut colegilor să nu constate decesul unui deputat UDMR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un deputat PDL a cerut să nu se constate decesul unui coleg de la UDMR până când nu primeşte certificatul de deces. Asta cu toate că deputatul a fost înmormântat săptămâna trecută.

Deputaţii au păstrat astăzi un moment de reculegere în memoria fostului lor coleg. Imediat după acest moment de reculegere, a luat cuvântul de la tribună democrat-liberalul Petru Călian. Acesta a solicitat ca Parlamentul să nu ia deocamdată act de faptul că a încetat, prin deces, mandatul deputatului UDMR. Motivul invocat: trebuie ca cei de la comisia de validare a Camerei să se convingă de faptul că au toate documentele necesare pentru o asemenea formalitate.

"Aş propune să scoatem de pe ordinea de zi punctul 3, proiect de hotărâre privind constatarea încetării unui mandat de deputat astfel încât să vedem şi în comisia de validare dacă există toate documentele aferente. Vă solicit această amânare până la următoarea şedinţă", a spus Călian, de la tribuna Parlamentului.

S-a supus la vot scoaterea de pe ordinea de zi a hotărârii de constatare a încetării mandatului de deputat. Au fost peste 80 de voturi pentru şi 60 de voturi împotrivă.
Deputatul UDMR de Cluj, Palfi Zoltan, a murit pe 30 august în urma unor afecţiuni mai vechi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite