Mocanu candidează ca independent la CJ Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, social-democratul Victor Mocanu, a declarat, astăzi, că va candida ca independent pentru obţinerea unui nou mandat, chiar dacă USL a stabilit să-l sprijine pe liberalul Cristi Bîgiu pentru şefia CJ.

"Voi candida ca independent şi amănunte despre această candidatură veţi primi mâine (n.r. - miercuri) când este echinocţiul, este cumpăna dintre noapte şi zi când ziua e egală cu noaptea. Sper ca buzoienii să se ducă acolo unde este ziua, unde pot să vadă ce se întâmplă, nu unde e noaptea. O să vedeţi mâine dacă vor fi mişcări spectaculoase sau nu", a declarat Victor Mocanu.

La sfârşitul săptămânii trecute, liderul PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, anunţa că dacă USL va oferi PNL funcţia de preşedinte al CJ Buzău, atunci organizaţia judeţeană a social-democraţilor îl va susţine pe actualul preşedinte Victor Mocanu care va candida ca independent pentru un nou mandat.

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, că în ceea ce priveşte judeţul Buzău, s-a stabilit că pentru Primărie va candida Constantin Boşcodeală, iar pentru şefia CJ va intra în cursă membrul PNL, Cristinel Bîgiu.

"Nu vreau să pozez sau să fiu fals şi să vă spun că sunt fericit de soluţie, dar este o discuţie pe care am avut-o, o respectăm şi nu pot decât să îmi doresc ca USL să obţină cât mai multe voturi la Buzău. Nu vreau să fiu fals, să spun că sunt foarte bucuros, dar aşa ne-am înţeles, aşa mergem mai departe", a comentat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite