"Mitrea m-a demis printr-o mineriadă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Mitrea m-a demis printr-o mineriadă"
"Mitrea m-a demis printr-o mineriadă"

Vasile Dâncu critică dur modul în care a fost mazilit la Constanţa. Şefii filialelor PSD care au fost "dizolvaţi" vineri vor organiza o acţiune de protest Vasile Dâncu declară că nu

Vasile Dâncu critică dur modul în care a fost mazilit la Constanţa. Şefii filialelor PSD care au fost "dizolvaţi" vineri vor organiza o acţiune de protest

Vasile Dâncu declară că nu va abandona lupta şi că "va alege el armele şi terenul" în lupta împotriva celor care l-au demis. El acuză un complot împotriva clujenilor.

Vicepreşedintele PSD Vasile Dâncu a declarat ieri că decizia de demitere va fi, cu siguranţă, contestată. "Am fost contactat de mai mulţi lideri de filiale, care doresc să contestăm demiterea, în virtutea faptului că nu s-a respectat articolul 64 din statut", a spus Dâncu, aflat la o nuntă în Braşov împreună cu Ioan Rus.

Dâncu a fost de părere că mai există soluţii, în afară de reorganizarea filialelor. "Mă voi întâlni cu cei care m-au susţinut şi vom stabili o strategie pentru Transilvania", a opinat Dâncu.

Oricum, conform spuselor sale, nu se pune problema să abandoneze lupta cu grupul lui Miron Mitrea, pe care îl suspectează că se află în spatele puciului de la Constanţa. "Doar că prefer să aleg eu armele şi terenul", a spus, enigmatic, Dâncu.

Strategul este de părere că s-au făcut prea multe erori la Mamaia. "A fost o acţiune ad-hoc, îndreptată împotriva clujenilor şi ardelenilor. Nu s-a respectat statutul şi nici nu s-au propus soluţii viabile pentru perioada postdemitere", a încheiat Dâncu.

Valentin Cuibus, fostul preşedinte executiv al filialei dizolvate, ne-a declarat că doreşte noi alegeri, la care îşi va depune candidatura. "Majoritatea se vor regăsi în noua conducere", a fost de părere Cuibus.

"Mineriada" lui Mitrea

"La Constanţa, a fost o montare, un fel de pseudoanaliză făcută de un grup Constanţa-Vrancea-Teleorman. (...) A fost o construcţie bine pusă la punct, o şmecherie pregătită din timp, înainte de campanie.

Miron Mitrea este mentorul acestui grup, el însuşi a votat pentru această soluţie. A avut loc o mică mineriadă internă în care am avut şi spectatori distinşi, şi muncitori de la Faur", a comentat Dâncu citat de NewsIn.

El susţine că motivele din spatele decapitărilor sunt legate de faptul că unii PSD-işti se lasă influenţaţi de "apropierea unei iluzorii guvernări".

A fost o acţiune ad-hoc, îndreptată împotriva clujenilor şi ardelenilor
Vasile Dâncu, preşedintele PSD Cluj

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite