Mitrea: Plecarea lui Sârbu e cea mai mare pierdere, el e unul din cele mai bune produse ale stângii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine îl susţine  pe Miron Mitrea
Cine îl susţine pe Miron Mitrea

După demisia lui Marian Sârbu din PSD, Miron Mitrea, în prezent senator, a declarat că plecarea lui "prietenului" său este "este cea mai mare pierdere pe care a avut-o partidul". Mitrea n-a ezitat să recunoască faptul că după această plecare începe să se simtă "cam singur în PSD".

El a ţinut să precizeze că Marian Sârbu este "un om extrem de serios", care "a venit de la sindicate şi care a fost de două ori ministru al Muncii"."Îmi pare foarte rău, este cea mai mare pierdere pe care a avut-o partidul. Este unul din cele mai bune produse ale stângii româneşti", a spus Miroun Mitrea.

Întrebat dacă are de gănd să plece şi el PSD,  dactă fiind singuratăatea la care face trimitere, Miron Mitrea a răspuns:  "Mă refeream doar la cei cu care am venit în partid în rumă cu 16 ani, colegii de sindicat".

Cu toate acestea Mitrea a lăsat să se înţeleagă că vor mai pleca şi alţii din PSD, dar nu el. "Totul depinde de modul în care noul preşedinte al PSD, Victor Ponta, va reuşi să dea speranţă în partid", a atras atenţia Miron Mitrea. .

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite