Mitrea: Geoană se bagă în seamă,organizează grupuri revoluţionare în PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Mitrea
Miron Mitrea

Senatorul PSD Miron Mitrea a afirmat marţi seară că Mircea Geoană încearcă în continuare "să se bage în seamă" printr-o serie de acţiuni "revoluţionare" cu scopul de a se poziţiona pentru a recâştiga şefia partidului, adăugând însă că aceste încercări sunt fără rezultat.

"(Mircea Geoană - n.r.) se ocupă să organizeze din când în când grupuri revoluţionare în partid. Nu-i iese, dar e insistent", a afirmat Mitrea, la TVR Info, comentând că fostul şef al PSD are "tot felul de iniţiative politice".

"Ar trebui să se reţină să le aibă. De exemplu, ca şi preşedinte al Senatului a convocat pe foarte multă lume la o şedinţă pe agricultură la Vaslui, deşi cu o săptămână înainte fusese departamentul de agricultură al partidului la Iaşi. Şi lumea nu mai înţelegea de ce cheamă partidul a doua oară. Şi a trebuit să spunem 'nu, nu te-a chemat partidul, te-a chemat Geoană'. 'A, da?' Şi atunci au rămas acasă", a povestit senatorul PSD.
"Încearcă în continuare - sunt nepoliticos dacă spun - să se bage în seamă, să facă nişte acţiuni care să-l repună într-o poziţie de o nouă candidatură la preşedinţia partidului. Şi acum trebuie să stea potolit", a mai comentat social-democratul.

Mitrea a explicat că, oricum, demersurile lui Geoană nu pot avea niciun rezultat în sensul schimării lui Victor Ponta. "Asta nu e nimic nou, că Mircea nu ştie ce se poate întâmpla practic şi ce poate să facă. Nu, nu se poate, sigur că nu se poate, şi nici nu este bine să ne ocupăm de aşa ceva înainte de o campanie electorală. El cerea totdeauna, când era preşedinte, să-l lăsăm în pace, să-l sprijinim înainte de campanie şi-l sprijineam", a amintit senatorul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite