Toader: Demisia lui Borbely nu va afecta coaliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mircea toader
mircea toader

Liderul deputaţilor PDL Mircea Toader a declarat, astăzi, că demisia ministrului Mediului, Laszlo Borbely, este un act de voinţă personală, stabilit cu premierul, care nu va afecta relaţiile din coaliţie, notează Mediafax.

"Este o decizie personală, stabilită cu premierul. Este şi un act de corectitudine declaraţia domnului Borbely ca justiţia să-şi facă datoria. Probabil că după discuţia cu premierul domnul Borbely a considerat că poate să pună o problemă Guvernului, şi şi-a depus demisia", a precizat Mircea Toader.

Toader a mai spus că nu crede că demisia lui Laszlo Borbely va afecta relaţiile din coaliţia de guvernare, deoarece nu este o decizie politică.

"Nu cred că va afecta relaţiile din coaliţie, pentru că nu este o decizie politică, ci este un act de voinţă personală. Dacă l-ar fi demis premierul, alta era situaţia", a adăugat Mircea Toader.

Acesta a arătat că UDMR urmează să-şi nominalizeze un alt candidat pentru funcţia de minsitru al Mediului.

Laszlo Borbely a încheiat discuţia cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, după aproximativ două ore, şi i-a înmânat acestuia demisia din postul de ministru al Mediului, în urma acuzaţiilor DNA.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite