Geoană: Se candidează sub sigla USL, dar se numără separat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei de politică externă din Senat, Mircea Geoană, a spus că, la finalul zilei, chiar dacă se candidează sub sigla USL, rezultatele se vor număra separat pentru fiecare formaţiune.

"Este prima oară când PSD candidează sub o siglă combinată, este o premieră, cred că agregat este un avantaj pentru a crea majorităţi cât mai confortabile în cât mai multe locuri din ţară, dar fără îndoială, la sfârşitul zilei se numără bob separat, bob PSD, bob PNL, bob PC, aşa cum este firesc până la urmă, fiecare rămâne cu zestrea proprie", a apreciat Geoană.

Senatorul a mărturisit că are emoţii pentru prietenii din teritoriu.

"Tot am avut puţine emoţii, deşi sunt mai puţin implicat decât în alţi ani, probabil că e un virus care nu dispare uşor, politica zic. (...) Emoţiile cele mai mari le am faţă de ceea ce se întâmplă în Oltenia, în Dolj, şi mai ales în sudul judeţului, acolo unde am foarte mulţi prieteni şi sper din suflet ca seara să ne găsească în multe comunităţi din ţară cu fericire şi cu veşti bune", a mai explicat Geoană.

În opinia sa, candidaţii declaraţi câştigători ar trebui să sărbătorească cu bere, din cauza crizei.

"În seara asta unii se vor bucura, vor deschide probabil o sticlă de bere, că acuma e austeritate, şi fără îndoială se vor bucura alături de colegi, de prieteni. De mâine începe treabă foarte serioasă, o spun încă o dată şi încă o dată, vremurile sunt foarte complicate, avem nevoie de administraţie centrală şi locală mult mai bune pentru a putea traversa aceste vremuri în condiţii bune", a apreciat fostul preşedinte al PSD.

Geoană a venit la vot la secţia de la liceul Jean Monnet, alături de soţia sa Mihaela, şi a făcut un apel către alegători să se prezinte la urne. Pe holul liceului el s-a întâlnit cu preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, cu care a dat mâna.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite