Duşa verifică activitatea conducerii IPJ Timiş şi IPJ Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Duşa
Mircea Duşa

Activitatea conducerii IPJ Timiş şi IPJ Ilfov va fi supusă, din 3 septembrie, unui audit, ca urmare a numărului mare de fapte de corupţie sesizate la nivelul instituţiei şi, respectiv, pentru verificarea activităţii de investigare a faptelor comise cu violenţă rămase cu autori necunoscuţi.

Auditul a fost dispus de ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a precizat, astăzi, Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI).

"Măsurile vin ca urmare a înregistrării unui număr mare de fapte de corupţie sesizate la nivelul IPJ Timiş şi a modului în care s-a realizat activitatea de prevenire a actelor de corupţie în rândul poliţiştilor. Auditul la nivelul IPJ Ilfov va verifica modul în care s-au desfăşurat activităţile de investigare a dosarelor ce vizează fapte comise cu violenţă rămase cu autori necunoscuţi", a precizat sursa citată.

Surse oficiale arată că auditul la IPJ Timiş a fost dispus în contextul recentelor cazuri de poliţişti suspectaţi că luau mită, conform Mediafax. Doi poliţişti din localitatea timişeană Jebel au fost audiaţi, joi, de procurorii Parchetului Tribunalului Timiş, fiind suspectaţi că luau mită de la şoferi prinşi cu diferite abateri în trafic.

Marţi, tot în Timiş, şase agenţi de la Secţia Rurală 12 Periam, suspectaţi că au luat mită în repetate rânduri de la şoferi, au fost reţinuţi, iar ulterior cinci dintre ei au fost arestaţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite