Mircea Geoană: "Îmi doresc să fiu cinci ani la Cotroceni, nu o lună sau patru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat la postul public de televiziune, că "ambiţia sa" nu este aceea de a fi preşedinte interimar al ţării, în ipoteza unei suspendări din funcţie a actualului şef al statului, Traian Băsescu.

"Eu am câştigat alegerile prezidenţiale, cred eu, şi dacă îmi doresc ceva este să fiu 5 ani la Cotroceni, nu o lună sau patru luni. Deci, nu ăsta este obiectivul meu în viaţă. Sunt încă tânăr şi mă simt destul de viguros. Ambiţia mea nu este să mă duc interimar la Cotroceni o lună sau trei luni, vreau să-i conving pe colegii mei de partid şi opinia publică românească că am în continuare un cuvânt de spus, că am învăţat şi din greşeli şi cred că în acest moment voi putea, în limita posibilului, să ajut această ţară să meargă pe drumul cel bun", a afirmat Geoană, citat de Agerpres.

Liderul Senatului a adăugat că schimbarea majorităţii şi a actualului Guvern reprezintă un lucru pe care şi-l doresc toţi românii, însă, din punctul său de vedere, aceasta depinde în mare măsură de poziţionarea UDMR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite