Mircea Geoana il ataca la baioneta pe Antonie Iorgovan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii PSD reactioneaza vehement la declaratiile lui Antonie Iorgovan privind anchetarea conducerii partidului de catre Comisia de Integritate. "Nici unul dintre cei 55 de membri nu are dreptul sa se

Liderii PSD reactioneaza vehement la declaratiile lui Antonie Iorgovan privind anchetarea conducerii partidului de catre Comisia de Integritate. "Nici unul dintre cei 55 de membri nu are dreptul sa se foloseasca de Comisie pentru interese personale, sa o foloseasca drept un Kalasnikov politic. Unde s-a vazut ca cineva sa indice tinte si sa emita sentinte? Comisia nu trebuie sa faca executii publice", a declarat, ieri, presedintele PSD, Mircea Geoana. El l-a acuzat pe Iorgovan chiar ca a incalcat statutul partidului. Replica lui Iorgovan nu s-a lasat asteptata. "Il invit pe domnul Geoana sa citeasca statutul", a spus Iorgovan, adaugand: "Cei care la Congres erau prea ocupati sa ajunga presedinti, superpresedinti, peste-presedinti, abia acum afla ce s-a votat la Congres". Iorgovan, care e prim-vicepresedinte la Comisia de Integritate, le-a sugerat "celor care conduc partidul sa lase Comisia in pace daca vor sa faca cariera politica". Mai mult, Iorgovan l-a amenintat si pe Geoana ca va fi chemat in fata Comisiei de Integritate atat pentru eventualele relatii cu Omar Hayssam, cat si pentru amestec in treburile interne ale Comisiei. Iorgovan si-a continuat si ieri acuzatiile la nivelul conducerii PSD. El s-a intrebat, ieri, de ce Omar Hayssam a fost "mentinut, hranit, anturat in partid" si dupa ce dosarul omului de afaceri sirian a fost predat la Parchet.
"Kalasnikov-ul" Iorgovan trage la foc automat
Dupa Omar Hayssam vine insa si randul altor scandaluri cu implicatii pesediste sa ajunga in fata Comisiei de Integritate. Surse din cadrul PSD sustin ca urmatoarele subiecte pe lista sunt RAFO Onesti si Marian Oprisan. Conducerea Comisiei de Integritate a convenit formarea a trei subcomisii de ancheta: una pentru Omar Hayssam, una pentru RAFO - scandal in care este implicat si liderul PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc - si una pentru baronul de Vrancea, Marian Oprisan, protejatul secretarului executiv al PSD, Miron Mitrea. Comisia de Integritate si-a chemat astazi la Bucuresti toti sefii de comisii din filialele partidului pentru o sedinta ce se anunta extrem de furtunoasa.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite