Mircea Geoană: „Nu plec din PSD, îmi doresc să câştigăm alegerile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană
Mircea Geoană

Preşedintele Senatului a postat, pe blogul personal, un mesaj în care dezmite informaţiile conform cărora va pleca în Partidul Conservator şi spune că doreşte ca PSD să redevină principalul partid din România.

Fostul lider al social-democraţilor a precizat că nu intenţionează să părăsească partidul al cărui membru este de aproximativ zece ani şi pentru care a adus milioane de voturi. „Nu plec din partidul al cărui membru sunt vreme de aproape zece ani, pe care l-am condus vreme de cinci ani şi pentru care am adus anul trecut 5,2 milioane de voturi. Nu plec din PSD, nici pentru a mă înscrie în PC, nici pentru a mă înscrie într-o altă construcţie formată de PC şi PNL. Cum îşi poate imagina cineva zdravăn la cap că aş putea părăsi partidul?! Sunt şi voi rămâne un om de stânga“, a notat Mircea Geoană pe blog.

Geoană a continuat, spunând că îşi doreşte foarte mult să câştige alegerile şi PSD să fie un partid puternic. „Astfel de zvonuri au apărut şi în 2005, când Iliescu a creat Clubul de la Bucureşti, sau în 2006, când se zvonea că Năstase ar pleca la PC. Îmi doresc să văd cum PSD redevine principalul partid de pe sneca politică românească, să câştigăm fără drept de apel alegerile. Îmi doresc mai mult ca niciodată ca PSD să fie un partid puternic, o alternativă adevărată. Voi contribui cu toată forţa şi influenţa mea la construcţia unei Opoziţii unite care să pună capăt monstruosului regim Băsescu-Boc. Îmi doresc asta pentru zecile de milioane de români care ne-au votat de-a lungul anilor“, a încheiat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite