Mircea Diaconu: „Am făcut un film”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Diaconu, aspirant prin candidatură PNL la un fotoliu de senator de Argeş, este în turneu în Germania cu Teatrul „Nottara”, rupt de actualitatea electorală. Ieri, nu ştia dacă a fost

Mircea Diaconu, aspirant prin candidatură PNL la un fotoliu de senator de Argeş, este în turneu în Germania cu Teatrul „Nottara”, rupt de actualitatea electorală. Ieri, nu ştia dacă a fost ales, dar bănuia că are şanse bune. De altfel, nu-şi cunoştea nici contracandidaţii. „Pe niciunul nu-l cunosc şi nici de campanie nu m-am ocupat.

Toată luna noiembrie am făcut un film întreg - «Caravana cinematografică» se numeşte - şi a ieşit excelent”. Mircea Diaconu spune despre sine că este „un om serios în tot ceea ce face”, deci se va descurca la fel de bine şi în postura de senator, şi că s-a apucat de politică pentru că „n-am stat niciodată liniştit în papucii mei”. „Nu vreau să-mi fac o carieră în politică, dar mă simt dator faţă de oamenii din Argeş, unde m-am născut şi am crescut. În plus, trebuie să ridicăm odată prestigiul acestui Parlament”,  a mai spus Mircea Diaconu.

Directorul Teatrului „Nottara”  a mărturisit că primul contact cu politica l-a avut în facultate. „Atunci am făcut prostia de a avea note mari, aşa că, vrând-nevrând, am fost făcut membru al Partidului Comunist”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite