Mircea Geoană: „Boc habar nu are de economie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii PSD şi-au „desfiinţat” partenerii de guvernare, conform unei înregistrări din timpul Comitetului Executiv obţinute de postul Realitatea TV. La reuniunea Comitetului Executiv al PSD de la Turnu Măgurele, 30 de filiale au cerut ieşirea de la guvernare. PSD a decis să rămână în guvern condiţionat.

Mircea Geoană a criticat membrii guvernului şi pe preşedinte în discursul său. „Emil Boc habar nu are de economie”, iar Traian Băsescu este „un individ care face rău ţării”, le-a spus el colegilor. El s-a referit apoi la ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, şi la titularul de la Economie.

Pogea este „omul de casă” al lui Adriean Videanu, care şi „când respiră vrea să facă bani”.  „Suntem o masă amorfă, în care Boc comunică în numele întregului guvern”, a spus Mircea Geoană referitor la imaginea miniştrilor PSD. „Suntem aici să ne batem capul să scăpăm de Iuda ăsta de Băsescu”, a spus Radu Mazăre, primarul Constanţei. 

„Ce e asta prima casă? A venit Boc cu vrăjeala asta. Păi, cum îl las eu pe Pogea, când am jumătate din guvern, să facă bagabonţeala asta?”, a întrebat el auditoriul.

PSD pune condiţii PDL

Mazăre, la fel ca şi alţi lideri PSD, precum vicepreşedintele Liviu Dragnea, senatorul Ion Vasile, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, sunt susţinători ai ieşirii de la guvernare.  Dragnea a declarat că 30 de organizaţii PSD au cerut ieşirea de la guvernare. Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat „organizaţiile prin care bate vântul”.

El a spus că există organizaţii din care trebuie „scoşi din prima linie îmbogăţiţii şi cei cu relaţii dubioase”.  PSD a dat un ultimatum PDL şi şefului statului, cerând respectarea protocolului şi a Constituţiei. În septembrie, PSD va decide dacă va rămâne la guvernare. De ieri, partidul a intrat în campania prezidenţială.

Videanu: „Caractere jalnice“

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, ieri, pentru Mediafax, comentând reuniunea PSD de la Turnu Măgurele şi atacurile social-democraţilor la adresa PDL, că „sunt anumiţi oameni care se cred bărbaţi de stat, dar al căror caracter este unul jalnic“.

Videanu a adăugat însă că PDL “nu vrea să intre în polemică pe această temă”. „Se demonstrează încă o dată că suntem singurul partid care se ocupă serios de actul de guvernare şi ne preocupăm să găsim soluţii la criza globală actuală, astfel încât efectele pentru toţi românii să fie cât mai mici”, a conchis liderul PDL. Alina Voaideş

image

Am încercat gestul cu CSAT pentru a face o ruptură simbolică de acest om care ne face rău. Băsescu este un individ care face rău ţării.

image
image

Boc habar nu are de economie.

image
image

Pogea este luat de pe drumuri. Ăştia ştiu că este omul de casă al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Să-i atacăm!

image
image

Când vorbeşte Videanu, în spate e un business. Ăsta şi când respiră vrea să facă bani.

image
image


Mircea Geoană, preşedintele PSD

image

Traian Băsescu nu are datele necesare, pregătirea necesară, cultura necesară, unui om de stat. Dar un om de bună-credinţă respectă regula jocului.

image
image


Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD

image

Ne batem toţi capul cum să scăpăm de Iuda ăsta de Băsescu, că ăsta e cel mai rău.

image
image


Radu Mazăre, primarul Constanţei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite