Ministrul de Interne admite că va face disponibilizări în MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat astăzi că se analizează o "reorganizare" a Ministerului Administraţiei şi Internelor şi "probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă".

El a refuzat să precizeze şi care va fi numărul celor care vor fi disponibilizaţi, dar a explicat că mai există "zone" în care personalul este insuficient.

Citiţi şi:

Ministrul de Interne Traian Igaş s-a întâlnit cu ministrul britanic al justiţiei 

"Suntem în analiză în ceea ce priveşte reorganizarea ministerului, sunt etape începute din perioada ministrului Blaga pe care le vom duce mai departe. Vor fi realocări, dacă vă convine. Probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă, dar nu în zone în care avem nevoie de angajaţi", a spus Traian Igaş într-o conferinţă de presă la Timişoara.

În privinţa criteriilor care vor fi luate în calcul în cazul disponibilizărilor şi numărul celor celor care vor fi trimişi în şomaj, ministrul de Interne a răspuns: "Le vom discuta la momentul potrivit, atunci când toate aceste decizii vor fi luate de sus până jos".

El a adăugat că există o evaluare, dar numai după ce se va lua o decizie, va fi comunicat numărul persoanelor disponibilizate pentru a nu fi creată "o panică nejustificată", transmite Mediafax.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite