Ministrul Muncii: Traian Băsescu nu are respect pentru Parlamentul României. Se victimizează pentru a atrage electoratul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu a declarat, sâmbătă, la o emisiune la Antena 3 că președintele Traian Băsescu nu are respect pentru Parlamentul României și că se victimizează pentru a atrage electoratul.

"Nici o clipă nu a avut treabă cu Parlamentul. El (n.r - Traian Băsescu) a venit în Parlamentul României ca să se adreseze electoratului. Nu are stimă sau respect pentru această instituție a tării, nu știu de ce dorește ca alții să aibă respect pentru domnia sa. A venit în Parlament să ne sfideze să ne certe și să arate electoratului cât de oropsit este domnia sa de către acești parlamentari. Nu a avut intenia să considere că acest eveniment este important pentru democrație", a precizat Mariana Câmpeanu.

Ministrul Muncii a mai spus că şeful statului a demonstrat în plenul Parlamentului că nu şi-a îndeplinit atribuţia de moderator.

„În plenul Parlamentului, domnul Traian Băsescu a produs dovada foarte clară că nu şi-a îndeplinit principala atribuţie, aceea de moderator. Cum a plecat din sală în timpul discursurilor lui Crin Antonescu şi Călin Popescu Tăriceanu? Mai mult decât atât, a spus textual că nu poate coabita cu PSD şi PNL. Dacă nu poate, atunci să plece", a mai spus ministrul Muncii.

Mariana Câmpeanu a adăugat faptul că președintele Traian Băsescu "din nou se victimizează şi încearcă să găsească nişte teme spre care să abată atenţia" - cazul Adrian Năstase şi reclamarea unui atac asupra justiţiei din partea Puterii.

„Întrebaţi pe oricine să vedem care este atacul asupra justiţiei. Să ne uităm şi la prelungirile de mandate făcute de Laura Codruţa Kovesi. Până la urmă cine manevrează justiţia?", a întrebat retoric ministrul Muncii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite