Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin: Voi candida la alegerile parlamentare în Argeș, ca deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele PC Daniel Constantin a declarat, sâmbătă, că va candida pentru un mandat de deputat la alegerile legislative din 9 decembrie.

Liderul conservatorilor a anunțat, sâmbătă, la Murighol, că va candida la alegerile parlamentare într-un colegiu din Argeș, precizând că PC are 21 de colegii eligibile după negocierile din cadrul USL, informează NewsIn.

"Cu toate că în aceste zile s-a vorbit de o împărțire fotolililor din Parlament, vreau să vă spun că în aceste zile nu am făcut altceva decât să certificăm ceea ce spunem de un an și jumătate, decât s-a înființat USL s-a păstrat practic algoritmul care a fost stabilit prin protocolul de funcționare atât a Alianței de Centru - Dreapta, cât și al USL și astăzi nu cred că a câștigat un partid, PC PSD sau PNL, azi a cîștigat USL și sper ca după alegerile parlamentare acest câștig să se reflecte în actul de guvernare și să fie un câștig al cetățenilor, în primul rând. (...) Protocolul ACD și al USL, avem 21 de colegii eligibile și mai sunt câteva de colegii neeligibile. Eu voi candida, în Argeș", a declarat Constantin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite