Mihail Neamţu despre rămânerea lui Crin Antonescu preşedinte: o "farsă, o mizerie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Neamţu este fondatorul mişcării Noua Republică
Mihail Neamţu este fondatorul mişcării Noua Republică

Preşedintele Noii Republici, Mihail Neamţu, afirmă că rămânerea lui Crin Antonescu ca preşedinte interimar pâna în 12 septembrie, după amânarea deciziei pe referendum de către Curtea Constutuţională, e o "farsă, o mizerie" de Absurdistan.

"Crin Antonescu interimar pâna în 12 septembrie? Ce farsă! Ce mizerie! Cât Absurdistan! Demitere în 36 de ore şi prelungirea deciziei Curţii, cu şicane şi obstrucţii useliste, pentru şase saptamâni?! Revizuim statistica populaţiei din mers? De ce nu şi numărul de parlamentari? Ce ţară am ajuns... Batjocoriţi la drumul mare. Sfidaţi în litera şi spiritul legii fundamentale. Calcaţi în picioare ca cetăţeni. Furaţi în calitate de contribuabili. Sărăciţi ca simpli consumatori! USL e un monstru cu şapte capete - o dihanie omnivoră, o arătanie sinistră pe lângă aratura democraţiilor europene. Trebuie opriţi", a scris el pe Facebook.

Curtea Constituţională a amânat decizia pe referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu până pe 12 septembrie, cerând reactualizarea listelor de alegători. Vezi aici detalii!

Cezar Preda despre decizia CCR: Vom rămâne în criză politică încă 40 de zile

Eugen Nicolăescu: Decizia Curţii e o formă de responsabilitate faţă de români

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite