Neamţu: PDL, PNŢCD, FC şi PNR vor celebra, sâmbătă, unitatea dreptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Neamţu
Mihail Neamţu

Reprezentanţi şi membri ai partidelor componente ale ARD - PDL, PNŢCD şi FC - cărora li se va alătura şi PNR se vor reuni sâmbătă, la Palatul Parlamentului, într-o şedinţă comună pentru a celebra unitatea dreptei, a anunţat liderul PNR, Mihail Neamţu.

"Pot să vă anunţ şi să certific încă o dată că în ziua de 29 septembrie, sâmbătă, la ora 11.00, cele patru formaţiuni vor fi reprezentate la o lansare oficială. Vom avea şi Noua Republică, şi PNŢCD, şi Forţa Civică şi PDL în diferite săli de la Palatul Parlamentului, unde, după un discurs care valorifică indentitatea şi caracterul propriu al partidelor noastre (...), va exista apoi o celebrare a acestei unităţi a dreptei", a spus Neamţu, într-o conferinţă de presă.

El a prcizat că de la ora 11.00. în şedinţele separate vor ţine discursuri liderii celor patru formaţiuni în faţa propriului public.

"La ora 11.00 vor vorbi liderii de partide în faţa publicului din partea fiecărui partid. Apoi, la ora 12.00, vom avea elemente de surpriză, vă pot spune lucrul acesta, care vor fi comunicate printr-un concept vizual inedit pe scena din sala Alexandru Ioan Cuza, unde peste 1.200 de oameni se vor strânge pentru a celebra renaşterea speranţei", a spus Neamţu.

El a precizat că pe scena sălii Alexandru Ioan Cuza vor fi prezente figuri noi, proaspete. necompromise, care vor vorbi despre o Românie educată, o Românie a iniţiativei private şi a statului de drept.

"Există un plan de acţiune, există un plan de comunicare politică începând cu data de 29 septembrie. Repet - fără a dizolva vreodată identatea Noii Republici în altceva - vom vorbi în mod special despre ce pot face oamenii de dreapta din această ţară pentru a readuce raţiunea în exerciţiul executiv şi parlamentar", a mai spus Neamţu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite