Hărdău demisionează din conducerea PDL Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul PDL Mihail Hărdău (www.dcnews.ro)
Senatorul PDL Mihail Hărdău (www.dcnews.ro)

Senatorul Mihail Hărdău, preşedinte al Comisiei de Învăţământ din Senat, va demisiona, astăzi, din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Cluj-Napoca, pentru a se delimita de modul "nestatutar şi nedemocratic" în care s-au stabilit candidaţii filialei pentru alegeri.

Mihail Hărdău a declarat că îşi va depune demisia, vineri după-amiază, în cadrul şedinţei Biroului Permanent Local (BPL) al PDL Cluj-Napoca.

"Vineri după-amiază, în şedinţa BPL al PDL Cluj-Napoca, îmi voi da demisia din funcţia deţinută în fruntea filialei municipale pentru a mă delimita de modul nedemocratic şi nestatutar prin care s-au stabilit candidaţii în judeţul Cluj pentru alegerile parlamentare. Voi demisiona din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Cluj-Napoca pe care o deţin şi voi rămâne simplu membru PDL. Sunt PDL-ist până la moarte", a spus Hărdău.

Hărdău a fost ales prim-vicepreşedinte al PDL Cluj-Napoca în aprilie 2011.

Mihail Hărdău a fost nemulţumit de faptul că Adrian Papahagi va candida la Cluj-Napoca pe listele Alianţei România Dreaptă, în colegiul în care acesta şi-a câştigat mandatul de senator în 2008.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite