Mihai Voicu, propus ca vicepreşedinte al Camerei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, astăzi, că a făcut recomandarea grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor ca Mihai Voicu să preia funcţia de vicepreşedinte al acestui for, cu susţinere din partea grupului PSD.

"Am făcut recomandarea pentru Grupul politic din Camera Deputaţilor să susţină preluarea de către Mihai Voicu a unei funcţii de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, suţinere pe care PSD ne-o va oferi, aşa cum şi noi am oferit-o PSD la începutul unei sesiuni parlamentare", a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a mai spus că purtătorul de cuvânt al partidului, Mihai Voicu,va coordona activitatea liberalilor în Parlament.

"Avem de susţinut un guvern care e al nostru şi a creat condiţii pentru a putea reaşeza lucrurile în normalitate în privinţa activităţii Parlamentului", a mai spus Antonescu.

Liderul PNL a anunţat şi schimbarea de la nivelul staff-ului de campanie al PNL, unde Eduard Hellvig, secretar general al partidului, care a fost nominalizat ministru al Dezvoltării regionale, renunţă la minisunea de a coordona campania PNL.

Antonescu a spus că această misiune va fi încredinţată deputatului Dan Motreanu, modificarea fiind votată în unanimitate de forurile de conducere.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite