Mihai Voicu:PNL a organizat mitingul cu respectarea autorizaţiei,a legii, vom contesta eventuala sancţiune.Cerem Jandarmeriei să aibă grijă de propriile violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, astăzi, că formaţiunea sa a organizat mitingul de la Arcul de Triumf cu respectarea prevederilor legale şi a autorizaţiei primite, el precizând că PNL va contesta în instanţă o eventuală sancţiune.

Voicu a precizat că, dincolo de chestiunile legale, la mitingul PNL nu s-a remarcat de către nimeni, oricât de răuvoitor, vreun incident, el subliniind că mitingul a fost închis în mod oficial de către organizatori la ora prevăzută de autorizaţie.
"Mai încolo, dacă domnul Moise are nemulţumiri, îi reamintesc că într-un stat de drept vinovăţiile sunt individuale, nu colective. Dacă o să ne amendeze, vom contesta", a spus Voicu.
El i-a recomandat şefului Direcţiei de Ordine Publică din cadrul Jandarmeriei, Aurel Moise, să se preocupe de ceea ce se întâmplă în curtea proprie.

"Domnul Moise are certitudini în ceea ce-i priveşte pe alţii, dar dubii în ceea ce priveşte propria instituţie. El este sigur că PNL a încălcat legea, dar se miră foarte tare de acuzaţiile cu privire la abuzuri ale jandarmilor în stradă în ultima săptămână. Am remarcat cu toţii şi am văzut un tânăr pe cale să-şi piadă piciorul, un invalid în scaun cu rotile târât pe caldarâm, oameni reţinuţi pentru că mergeau pe stradă şi se duceau acasă. Eu cred că domnul Moise ar trebuie să fie mai preocupat să se uite în curtea proprie", a spus Voicu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite